Interne pdf die wordt geopend in een nieuw venster. Interne pdf die wordt geopend in het huidige venster. Interne link die wordt geopend in een nieuw venster. Interne link die wordt geopend in het huidige venster. Externe pdf die wordt geopend in een nieuw venster. Externe pdf die wordt geopend in het huidige venster. Externe link die wordt geopend in een nieuw venster. Externe link die wordt geopend in het huidige venster.

Onderwijsloket adviseert 10.000ste potentiële overstapper

Deze maand bereikte het Onderwijsloket een mijlpaal door 10.000 mensen te helpen met hun vragen over werken in én overstappen naar het onderwijs.

Ter ere van deze prestatie reikten initiatiefnemers Universiteiten van Nederland (UNL) en Vereniging Hogescholen (VH) het Onderwijsloket een ‘gouden plaat’ uit. Sinds de oprichting in 2020 is het Onderwijsloket uitgegroeid tot hét informatie- en adviescentrum waar potentiële overstappers, scholen en opleiders terecht kunnen met hun vragen over opleidingsroutes, subsidies, functies en alle praktische zaken waar je rekening mee kunt houden als je in het onderwijs wil werken.