Interne pdf die wordt geopend in een nieuw venster. Interne pdf die wordt geopend in het huidige venster. Interne link die wordt geopend in een nieuw venster. Interne link die wordt geopend in het huidige venster. Externe pdf die wordt geopend in een nieuw venster. Externe pdf die wordt geopend in het huidige venster. Externe link die wordt geopend in een nieuw venster. Externe link die wordt geopend in het huidige venster.

Terugblik werkconferentie Bestuursakkoord

Zo’n 250 collega’s uit het brede veld van lerarenopleidingen en partnerschappen ontmoetten elkaar op 10 november in Utrecht tijdens de tweede werkconferentie over de voortgang van het bestuursakkoord flexibilisering van de lerarenopleidingen.

Organisatoren waren UNL-ICL, Vereniging Hogescholen en Velon. Uit de reacties na afloop bleek dat deelnemers erg tevreden waren over de dag. Zoals een van hen zei: “Het is mooi om te ervaren dat er flinke stappen zijn gezet en dat de samenwerking tussen hogescholen en universiteiten steeds natuurlijker vorm krijgt.” De VH heeft een terugblik geschreven. Via hun website kun je ook de presentaties en getekende impressies downloaden.